Ünal Karaman Yenilgiden Sonra Rahatsızlığını Belli Etti!
Trabzonspor Teknik Direktörü olan Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’a yenildikleri son maçtan sonra bazı açıklamalarda bulundu. Elendikleri maçın ardından sert sözlerle tepkisini oldukça ciddi şekilde ifade eden Karaman, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Ümraniyespor’a 3-1 yenildikten sonra açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, maçın ardından hakemleri oldukça sert şekilde eleştirdi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Ümraniyespor’a 3-1 skorla yenilmiş olan Trabzonspor, maçın ardından kupa dışında kaldı. Yapılan eşleşmenin ilk maçında Trabzonspor, Ümraniyespor ile kendi evinde 0-0 bir beraberlik almıştı. Trabzonspor tarafından atılan gol Nwakaeme’den geldi. Ümraniyespor’un golleri ise Leandrinho, Emircan ve Atabey’den geldi. Trabzonspor Haberleri burada!
Ünal Karaman’dan Açıklama: Çok Rahatsızım!
Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Karaman: ”Bu karşılaşmalarda bir kazanan, bir kaybeden olacak. Bugün biz kaybeden takım olduk. İçeride pozisyonlara tekrar bakıyorum. Arkadaşlar futbol oynuyoruz. Savunma oyuncularını iptal edelim o zaman. Bakıyorum, doğru bakmaya çalışıyorum. Zorluyorum, ikili mücadelede mi var faul, elle mi müdahale var. Hiçbir şey göremiyorum. Ümraniyespor’un galibiyetini küçümsemiyorum ama arkadaşlar yapmayın bunu.’’ Diyerek hem tepkisini hem de üzüntüsünü belli etti.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ümraniyespor ile yapılan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında ilk 5 oyuncuyu değiştirdi ve sahaya as kadrosunu çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final’de yapılan beraberliğin rövanş maçında Ümraniyespor ile karşılaşan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, ilk maçta forma giydirdiği 6 ismi yeni maçta tekrar kullandı. Trabzonspor’a karşı yapılan ilk maçta forma giymeyen: Uğurcan Çakır, Rodallega, Sosa, Abdulkadir Parmak ve Novak Ümraniyespor karşısında ilk 11’deydi.
Ünal Karaman: ”Yakıştıramıyorum, Doğru Bulmuyorum”
Oldukça tepkili olduğu her halinden anlaşılan Karaman, sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Beni ve camiamı tatmin edici bir açıklama olması lazım. Burada insanlar mücadele veriyor. Ceza alanı içinde savunma oyuncusu hiç mi müdahale etmeyecek? Yapmayın bunu! Son derece rahatsızım. Lig maçında başımıza geliyor, dönüyoruz yine aynısını burada yaşıyoruz. Kötü oynayıp kaybedebilirsiniz, onu da hazmederiz. Ama bu kararları yakıştıramıyorum. Doğru da bulmuyorum.” Şeklinde sözlerini tamamladı. Daha fazla Trabzonspor Haberleri için BayŞanslı Yeni Giriş adresini takip edebilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan Bayşanslı Güvenilir Mi? başlıklı makalemizde BayŞanslı ve BayŞanslı Giriş hakkında bilgiler verilmektedir.